تقویم آموزشی دوره تابستان سال تحصیلی ۹۶-۹۵

96/04/24 لغایت 96/06/02

96/06/04 لغایت 96/06/09

تذکرات مهم:

1. کلیه دانشجویان باید در زمان تعیین شده نسبت به انتخاب واحد و ثبت نام اقدام نمایند.
  2. کلیه دانشجویان باید نسبت به پرداخت بدهی گذشته و شهریه اقدام نمایند. در غیر اینصورت امکان اخذ واحد برای ایشان فراهم نخواهد شد.
  3. رعایت پیش‎نیازی و هم‎نیازی دروس به عهده شخص دانشجو بوده و در صورت عدم رعایت این مهم، دروس مربوطه حذف خواهند شد.
  4. تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی حداکثر 8 واحد درسی می‎باشند.
  5. برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر 10 واحد درسی فارغ‎التحصیل می‎شوند اخذ 10 واحد بلامانع می‎باشد.
  6. کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی‎ارشد ناپیوسته فقط مجاز به اخذ حداکثر دو درس جبرانی می‎باشند.
  7. با توجه به احتمال حذف تعدادی از گروههای درسی به دلیل عدم رسیدن به حد نصاب لازم ظرفیت، دانشجویان موظفند برای اطلاع از آخرین وضعیت واحدهای انتخابی به گروههای آموزشی مربوطه مراجعه نمایند.
  8. دانشجویانی که در نیمسالهای گذشته میهمان بودهاند باید جهت ارسال ریز نمرات خود از دانشگاه مقصد به این واحد دانشگاهی اقدام  لازم  بعمل آورند تا با مشکل انتخاب واحد مواجه نگردند.
  9. دانشجویان میهمان از سایر واحدهای دانشگاهی ملزم به رعایت ضوابط و مقررات این واحد دانشگاهی میباشند.
  10. اخذ دروسی که تداخل زمانی و امتحانی در برنامه هفتگی دارند تحت هر شرایطی مجاز نبوده و در صورت عدم رعایت، درس یا دروس مربوط حذف خواهند شد.
  11. حداکثر واحد درسی دروس عمومی معارف‎اسلامی قابل اخذ 2 واحد درسی می‎باشد.

اداره آموزش واحد