اطلاعیه در خصوص تغییر زمان پایان کلاس‌‌ها و زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۶۷۲ خبر تصویری اطلاعیه اخبار

با سلام و احترام خدمت دانشجویان و اساتید گرامی

از دانشجویان و اساتید گرامی خواهشمند است به موارد آموزشی زیر در خصوص نحوه پایان کلاس‌های آموزشی و نیز نحوه برگزاری امتحانات پایانی در نیمسال اول ۴۰۰-۹۹ دقت لازم را مبذول بفرمایند:
۱- کلاس‌های آموزشی در نیمسال جاری در تاریخ ۹ بهمن ماه به اتمام می‌رسد.
۲- بخش باقیمانده از دروس آزمایشگاهی، عملی و کارگاهی و نیز بخش عملی دروس عملی_نظری در بازه زمانی  ۱۱ لغایت ۱۴ بهمن‌ماه برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است که مهلت برگزاری امتحانات این دروس‌ حداکثر تا تاریخ ۱۴ بهمن‌ماه خواهد بود.
۳- امتحانات پایان‌ترم دروس تخصصی در بازه زمانی ۱۵ لغایت ۲۹ بهمن ماه برگزار می گردد. لازم به یادآوری است که روز و ساعت جدید امتحانات به مرور زمان در سامانه آموزشی آموزشیار اصلاح می گردد.

با سپاس

( ۵ )