انتصاب معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه و مدیر گروه رشته زیست شناسی

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۴۳۸ اطلاعیه اخبار

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با صدور احکام جداگانه ای معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه و مدیر گروه رشته زیست شناسی این واحد دانشگاهی را منصوب نمودند.

دکتر عباس گوهری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در احکام جداگانه ای جناب آقای دکتر سعید غلامی را به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه و سرکار خانم دکتر فرانک جمشیدیان را به عنوان مدیر گروه رشته زیست شناسی منصوب نمودند. در حکم ایشان آمده است که امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف محوله توفیقات روزافزون داشته باشید.

ضمن تبریک به این عزیزان، امید است با توکل به خداوند سبحان و به‌ کارگیری همه ظرفیت‌ها در راستای پیشرفت و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و خدمت به جامعه دانشگاهیان موفق و پیروز باشند. در ضمن دانشکده علوم پایه از تمامی تلاشهای فراوان صورت گرفته شده توسط سرکار خانم دکتر الهه علی عسگری مدیر محترم پیشین گروه زیست شناسی کمال سپاسگزاری را داشته و از خداوند منان برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارد.

( ۴ )