زمان و نحوه انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۳۹۴ خبر تصویری اطلاعیه اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی

زمان و نحوه انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 99 که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجازبه انتخاب رشته شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش از روز یکشنبه مورخ 16 شهریور ماه لغایت ساعت 24 روز سهشنبه 25 شهریور ماه با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس   www.azmoon.org  نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با شروع انتخاب رشته از طریق سامانه فوق منتشر و در اختیار داوطلبان قرارخواهد گرفت.

با سپاس

( ۱ )